Kehitämme älykkäitä sovelluksia asiakkaillemme
Kehitämme oikeasti älykkäitä ja hyödyllisiä WOW-sovelluksia sähkönkäyttäjillemme

Entäs Äly nimessämme?

Alusta asti meillä on ollut Suomen parhaisiin kuuluva asiakasjärjestelmä, joka tarjoaa asiakkaillemme varsin toimivan portaalin, mistä näkee oman kulutuksensa, laskut, sopimuksen ja kaiken oleellisen tiedon sähkönkulutuksen kannalta.

Yrityksen omistajat ovat insinöörejä, joten meille on luontaista innovoida kaikenlaista sähkönkäyttöön tai asiakkaisiimme liittyvää.

Vuonna 2019 kehitimme joka kodin älyvalon prototyypin 2017 tapahtuneen välähdyksen pohjalta. Silloin mietittiin koteihin sopivaa laitetta jossa yhdistyisi WOW-fiilis laitteen käytöstä, asentamisen ja käytön helppous sekä toki energiansäästö. Kyseessä on itse edullisesti asennettava laite kattolamppua varten tarkoitettuun paikkaan. Laitteessa on hyvä seurantamahdollisuus huoneessa tapahtuvalle liikkeelle ja virtaa saatavilla, jolloin ei tarvitse muistaa patterin vaihtoja.

Laitteen kanssa syntyneiden löydösten pohjalta kehitimme Älyenergia-sovelluksen, joka julkaistiin alkuvuonna 2022 VÄE:n asiakkaille ja sitten koko kansalle. Kyseessä on tuntikulutuksen perusteella yksilöllisen energiansäästöohjelman rakentavasta sovelluksesta. Sovelluksen kehitys tapahtuu asiakkaiden palautteen perusteella. Tavoitteemme on tehdä energiassa säästämisestä helppoa kotiin kuin kotiin.