Kehitämme oikeasti älykkäitä ja hyödyllisiä WOW-sovelluksia sähkönkäyttäjillemme

Jaa artikkeli

Kommentti
VÄE, Energian säästö

Vihreä Älyenergia Oy on toimittanut vihreää, fossiilivapailla tuotantotavoilla tuotettua sähköä jo vuodesta 2015. Mutta mistä Äly tulee yrityksemme nimeen?

Alusta asti meillä on ollut Suomen parhaisiin kuuluva asiakasjärjestelmä, joka tarjoaa asiakkaillemme varsin toimivan portaalin, mistä näkee oman kulutuksensa, laskut, sopimuksen ja kaiken oleellisen tiedon sähkönkulutuksen kannalta.

Yrityksen omistajat ovat insinöörejä, joten meille on luontaista innovoida kaikenlaista sähkönkäyttöön tai asiakkaisiimme liittyvää.

Vuonna 2019 kehitimme joka kodin älyvalon prototyypin 2017 tapahtuneen välähdyksen pohjalta. Silloin mietittiin koteihin sopivaa laitetta, jossa yhdistyisi WOW-fiilis laitteen käytöstä, asentamisen ja käytön helppous sekä toki energiansäästö. Kyseessä on itse edullisesti asennettava laite kattolamppua varten tarkoitettuun paikkaan. Laitteessa on hyvä seurantamahdollisuus huoneessa tapahtuvalle liikkeelle ja virtaa saatavilla, jolloin ei tarvitse muistaa patterin vaihtoja.

Laitteen kanssa syntyneiden löydösten pohjalta kehitimme Älyenergia-sovelluksen, joka julkaistiin alkuvuonna 2022 VÄE:n asiakkaille ja sitten koko kansalle. Kyseessä on tuntikulutuksen perusteella yksilöllisen energiansäästöohjelman rakentavasta sovelluksesta. Sovelluksen kehitys tapahtuu asiakkaiden palautteen perusteella. Tavoitteemme on tehdä energiassa säästämisestä helppoa kotiin kuin kotiin.

Kalle Nevala
Perustaja / Toimitusjohtaja
Valitse sähkösopimuksen tyyppi

VÄE Verraton – Pörssisähkö

Suosituin! Verraton pörssisähkö­sopimuksemme on asiakkaidemme suosikki, sillä sillä voi säästää parhaiten.

VÄE Vankka – Kiinteä, määräaikainen

Vakaa! Jos haluat sitoa sähkösi hinnan tietylle tasolle pidemmäksi aikaa, tämä sopimustyyppi on sinulle se oikea.

Pientuotanto Aurinkopaneeleilla

VÄE Osto – Pientuotannon ostosopimus

Myy meille! Tämä sopimus on sinulle, jos tuotat sähköä vaikkapa aurinko­paneeleilla, ja haluat myydä ylimääräisen sähkösi.
Missä käytät sähköä?

Omakotitalo tai paritalo

Vapaa-ajan asunto

Ajankohtaista

Mikä on vihreää energiaa ja miksi?
Sähkön arvonlisävero nousee 25,5%:een 1.9.2024 – miten se vaikuttaa?
Muutimme ilmettämme ja samalla uudistimme molemmat verkkosivumme