Syntyhistoriamme ja yleensä edullisin sähkösopimustyyppi
Syntyhistoriamme ja yleensä edullisin sähkösopimustyyppi

Syntyhistoriamme on mielenkiintoinen ja antaa vinkin myös siitä mikä on pitkässä juoksussa yleensä se edullisin sähkösopimus.

Aluksi oli yrittämisestä kiinnostunut Nokian matkapuhelimien insinööri Kalle: ”Pyörittelin useita erilaisia aihioita yritykseksi, mutta riittävää paloa yrittäjäksi ei syntynyt ennenkuin Nokian matkapuhelimet myytiin Microsoftille ja yrityksen toiminta alkoi muutenkin mennä varsin heikkoon suuntaan."

Sattumoisin hän kuuli 2015 Yle Puheelta sähkömarkkinoista kertovan radio-ohjelman. ”Tämä ohjelma auttoi ymmärtämään sähkömarkkinoiden toimintaa siinä määrin, että aloin ihmetellä mikseivät sähköyhtiöt tarjoa ns. tukkusähköä tai tuntisähköä enemmän. Olin myös henkilökohtaisesti pettynyt muutamien sähköyhtiöiden toimintaan tuolloin ja arvelin pystyväni parantamaan ainakin niissä kohdin.

Yrittäminen on usein lähes mahdotonta yksin, joten Kalle soitti Renelle, joka oli jäänyt jo vähän aiemmin työttömäksi Nokialta. Rene innostuikin ideasta ja yhdessä he perustivat Vihreän Älyenergian. Alku ilman merkittävää rahoitusta ja kokemusta ei energia-alalla todellakaan ollut helppoa, mutta osittain onnenkin avittama sinnikkyys palkittiin ja sopivat yhteistyökumppanit sekä riittävä asiakaskunta löytyivät. Koko matkan ajan tekemistä ovat helpottaneet rehti ja sutjakka asenne toimintaan sekä nimestäkin löytyvät teemat Vihreä (vihreaenergia.com/artikkelit/vihrea-nimessamme), Äly (vihreaenergia.com/artikkelit/aly-nimessamme) ja toki positiivinen hyvä Energia asiakaspalvelussa.

--