Vihreä Älyenergia kasvoi asiakasmäärältään nelinkertaiseksi 2023

Jaa artikkeli

Lehdistötiedote
2.1.2024
VÄE

Tamperelainen sähköyhtiö Vihreä Älyenergia, tuttavallisemmin VÄE, iloitsee vaikuttavaa kasvuaan vuoden 2023 aikana. Vuonna 2015 perustettu yritys on alusta lähtien toiminut vihreän, ekologisen energiantuotannon sekä pörssisähkön puolestapuhujana. Myös yrityksen perustajien luontainen kiinnostus entisinä Nokian matkapuhelininsinööreinä on kehittää ja tarjota parhaita energiaratkaisuja Suomen markkinoille, joka näkyy yrityksen kehittämässä Älyenergia-sovelluksessa.

Yritys onkin kohonnut tänä vuonna merkittävästi suomalaisten suosiossa, kasvattaen asiakasmääräänsä nelinkertaiseksi 8000:sta 33 000:een asiakkaaseen. Tämä menestys on heijastunut myös kuutena uutena työntekijänä ja innovatiivisten palveluiden kehittämisenä.

Asiakasmäärän kasvu ja positiivinen käyttäjäkokemus

VÄEn menestyksen takana ovat erityisesti fossiilivapaat pörssisähkösopimukset ja Älyenergia-sovellus, jotka kasvattivat yrityksen asiakasmäärän nelinkertaiseksi vuonna 2023. Tämä osoittaa suomalaisten kasvavaa kiinnostusta kestäviin ja älykkäisiin energiaratkaisuihin, jotka ovat samalla myös edullisia. Yhtiö on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen pelkästään ympäristöystävällisiä fossiilivapaita ja kustannustehokkaita sähkösopimuksia.

Kriittisessä roolissa tässä menestystarinassa on VÄEn Älyenergia-sovellus, jota on ladattu yli 23 000 kertaa. Sovelluksen asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista ja onkin saanut keskiarvokseen huimat 4,2/5 tähteä, korostaen sovelluksen käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Energiayhtiön sovellukselle lukema on poikkeuksellisen korkea.

Innovaatioita asiakkaiden tarpeiden mukaisesti

VÄE on osoittanut ketteryytensä reagoidessaan nopeasti asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja kehittänyt toimintaansa ja Älyenergia-sovellusta vastaamaan muuttuvia sähkönkulutustrendejä. Erityisesti sähköauton älylataus ja sovelluksen energiansäästöohjelma ovat nousseet esiin merkittävinä ominaisuuksina. Nämä innovaatiot ovat mullistaneet eivät pelkästään VÄEn asiakkaiden, vaan kaikkien suomalaisten sähkönkulutusta, edistäen kestävää ja älykästä energiakäyttäytymistä.

Vuodelle 2024 yritys odottaa juuri julkistettujen ominaisuuksien, kodin älylämmityksen ja aurinkopaneelien tuotannonseurannan laajaa käyttöönottoa. VÄEn Älyenergia-sovellus onkin oikeastaan ainut sovellus jota kotiisi energiamielessä tarvitset, eikä  sen käyttäminen vaadi voimassa olevaa sähkösopimusta VÄEltä, vaan jokainen voi käyttää sovellusta huolimatta siitä, minkä sähköyhtiön asiakas on.

Asiakaspalvelu vahvana osana yrityksen toimintaa

Yrityksen menestyksen taustalla on myös ammattitaitoinen asiakaspalvelu. VÄEn mielestä tavoitettavissa oleva asiakaspalvelu on nykyaikana entistä tärkeämpää ja se heijastuu myös asiakkaiden palautteissa, joiden keskiarvo on 4/5 tähteä Googlessa. Sähkönmyyjiä vertailtaessa VÄE sijoittuu Google-palautteen lukeman perusteella aivan kärkeen.

Tulevaisuuden visio: Kestävää energiaa kaikille

VÄEn tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvuaan ja edistää kestävää energiankäyttöä kaikille suomalaisille. Yritys pyrkii jatkossakin olemaan edelläkävijä älykkäissä energiaratkaisuissa tarjoten Suomen kattavimman energiasovelluksen sekä tarjoamaan asiakkailleen entistäkin ympäristöystävällisempiä, mutta edullisia vaihtoehtoja. Tämä tarjoaa mahdollisuuden tähyillä myös ulkomaille.

VÄE haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan, yhteistyökumppaneitaan ja tiimiään vahvasta tuesta ja sitoutumisesta kestävän energian tulevaisuuteen.

Valitse sähkösopimuksen tyyppi

VÄE Verraton – Pörssisähkö

Suosituin! Verraton pörssisähkö­sopimuksemme on asiakkaidemme suosikki, sillä sillä voi säästää parhaiten.

VÄE Vankka – Kiinteä, määräaikainen

Vakaa! Jos haluat sitoa sähkösi hinnan tietylle tasolle pidemmäksi aikaa, tämä sopimustyyppi on sinulle se oikea.

Pientuotanto Aurinkopaneeleilla

VÄE Osto – Pientuotannon ostosopimus

Myy meille! Tämä sopimus on sinulle, jos tuotat sähköä vaikkapa aurinko­paneeleilla, ja haluat myydä ylimääräisen sähkösi.
Missä käytät sähköä?

Omakotitalo tai paritalo

Vapaa-ajan asunto

Ajankohtaista

Mikä on vihreää energiaa ja miksi?
Sähkön arvonlisävero nousee 25,5%:een 1.9.2024 – miten se vaikuttaa?
Muutimme ilmettämme ja samalla uudistimme molemmat verkkosivumme