Tee edullinen ja vihreä sähkösopimus kanssamme
Vankka määräaikainen 6kk
Fossiilivapaa
7.98snt/kWh
Alle 10 000 kWh vuosikulutuksen kohteille
Perusmaksu
3.98€/kk
Sopimustyyppi
Määräaikainen
Kuvaus

Määräaikaisessa sopimuksessa saat kiinteän kWh hinnan sopimuskaudelle (6kk). Sopimusta ei voi purkaa tai vaihtaa kesken kauden.

Määräaikaisuuden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana tuntisähkötuotteena, joka seuraa Nord Pool -sähköpörssin Suomen hinta-alueen tuntihintaa 1.49 snt/kwh marginaalilla ja 4.95 €/kk kuukausimaksulla.

Tuote on tarkoitettu alle 10 000 kWh vuosikulutuksen kohteisiin. Tarkistamme kulutuksen siirtoverkon lähettämästä vuosikulutusarviosta.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Älyenergia-sovellus

Älyenergia-sovelluksemme ainutlaatuinen energiansäästöohjelma tunnistaa mihin sähköä kuluu ja tekee tämän pohjalta säästö-ohjelman, jonka avulla voit oikeasti säästää sähköä ja rahaa! Älylataus-ominaisuus lataa sähköautosi automaattisesti edullisimmilla tunneilla! Säästö noin 100€/10000km.

Löydät lisätietoa sovelluksestamme täältä: https://alyenergia.fi/

Onko sinulla aurinkopaneelit?

Ostamme ylijäämäsähkösi, jos sinulla on aurinkopaneelit. Emme ota välityspalkkiota ylijäämän ostosta. Maksamme tuntikohtaisesti saman hinnan kuin Nordpool Spot Suomen aluehinta (ALV 0%). Voit tehdä ostosopimuksen täältä: https://vihreaenergia.fi/sahkosopimukset/ostosopimus

Sähkön alkuperästä ja laskutuksesta

Kaikki tarjoamamme energia on 100% sertifioitua fossiilivapaata energiaa. Tuemme kalakantojen suojelua vesistöissämme ja olemmekin tämän takia siirtyneet pois vesivoimasta muihin fossiilivapaisiin energialähteisiin. Kaikki myymämme energia on tuotettu tuuli- ja ydinvoimalla.

Fossiilivapaa energia tarkoittaa tuotantomuotoa missä ei käytetä fossiilisia polttoaineita ja hiilidioksidipäästöjä on minimimäärä.

Laskutamme kuukausittain jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaan. Lähetämme laskun pääsääntöisesti kuukausittain laskun saldon ylittäessä 10€. Kuitenkin vähintään 4 kertaa vuodessa. Laskutustavat ovat sähköposti, e-lasku tai paperilasku. Sähköisen eli ympäristöystävällisemmän laskun lähetystavan valinneille annamme alennusta perusmaksusta. Paperilaskutettavilla kuukausimaksu on 2€/kk enemmän.

Puhelinsovellus pörssisähkön ja kulutuksen seurantaan
Olemme kehittäneet mobiilisovelluksen, joka tarjoaa ainutlaatuisen asiakaskohtaisen energiansäästöohjelman. Älyenergia-sovelluksemme ainutlaatuiset algoritmit auttavat sinua säästämään rahaa ohjaamalla sähkönkäyttöäsi ja siirtämällä sähköautosi latauksen edullisimpiin tunteihin.
Seuraa pörssisähkönhintaa. Sovellus muistuttaa edellisenä päivänä kalliista tunneista
Ajoita kulutus edullisemmille ja sen myötä ekologisemmille tunneille.
Näe sähkösaunan lyhyemmän lämmityksen vaikutus.
Kuukausittainen raportti energiankäytöstäsi.