Huomioimme valtion sähköhyvityksen automaattisesti tulevilla sähkölaskuilla. Tämä ei vaadi asiakkailtamme mitään toimenpiteitä. Lue lisää klikkaamalla tästä.
Määräaikainen 6kk
Fossiilivapaa
11.19snt/kWh (sis. alv 10%)
Perusmaksu
3.46€/kk (sis. alv 10%)
Sopimustyyppi
Määräaikainen
Kuvaus

Määräaikaisessa sopimuksessa saat kiinteän kWh hinnan sopimuskaudelle (6kk). Sopimusta ei voi purkaa tai vaihtaa kesken kauden.

Määräaikaisuuden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana tuntisähkötuotteena, joka seuraa Nord Pool -sähköpörssin Suomen hinta-alueen tuntihintaa 1.49 snt/kwh marginaalilla ja 4.95 €/kk kuukausimaksulla (sis. alv 24%).

Tuote on tarkoitettu alle 30 000 kWh vuosikulutuksen kohteisiin. Tarkistamme kulutuksen siirtoverkon lähettämästä vuosikulutusarviosta.

HUOM. Sähkön arvonlisävero on 10% aikavälillä 1.12.2022 - 30.4.2023. Toukokuun alusta laskutuksessa käytetään taas normaalia arvonlisäveroa 24%, jolloin energiamaksu on 12.61 snt/kWh ja perusmaksu 3.90 €/kk. Huomioimme arvonlisäveron alennuksen kaikkien asiakkaidemme sähkösopimuksilla. Alennus koskee sähkönkäyttöäsi (sähköenergia ja perusmaksu) aikavälillä 1.12.2022 - 30.4.2022. Näet muutoksen suoraan laskullasi ensimmäisen kerran tammikuussa 2023, kun laskutamme joulukuun sähkönkulutusta.

Vältä kalliit sähkölaskut, helpommin kuin koskaan aikaisemmin! Markkinoiden ainut ja oikeasti paras yksilöllinen Älyenergia-ohjelma, jolla näet miten säästät luontoa ja rahaa. Anna Älyenergia -applikaation auttaa sinua kuluttamaan vähemmän sähköä.

Löydät lisätietoa sovelluksestamme täältä: https://vihreaenergia.com/appis

Fossiilivapaa energia tarkoittaa tuotantomuotoa missä ei käytetä fossiilisia polttoaineita. Energia tuotetaan tuuli- ja ydinvoimalla. Hiilidioksidipäästöjä on minimimäärä.
Laskutamme kuukausittain jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaan. Laskun summan jäädessä alle 10€ emme lähetä vielä laskua. Laskutustavat ovat sähköposti, e-lasku tai paperilasku. Sähköisen eli ympäristöystävällisemmän laskun lähetystavan valinneille annamme alennusta perusmaksusta. Paperilaskutettavilla kuukausimaksu on 2€/kk enemmän.