Huomioimme valtion sähköhyvityksen automaattisesti tulevilla sähkölaskuilla. Tämä ei vaadi asiakkailtamme mitään toimenpiteitä. Lue lisää klikkaamalla tästä.
Väen Verraton
Fossiilivapaa
0.88snt/kWh + tuntikohtainen pörssihinta (hinnat sis. ALV 10%)
Perusmaksu
4.39€/kk (sis.ALV 10%)
Sopimustyyppi
Toistaiseksi voimassa
Kuvaus
Tässä sopimuksessa voit helposti Älyenergia-sovelluksemme avulla ohjata kulutuksesi edullisemmille tunneille ja säästää rahaa sekä luontoa. Suosittelemme tätä tuntikohtaista sopimustyyppiä, koska siinä maksat suoraan vain kuluttamasi sähkönkäytön mukaan tunneittain vaihtuvalla pörssihinnalla. Se on tutkimustemme mukaan kaikista halvin sopimustyyppi lähes jokaiseen talouteen. Sopimus on toistaiseksi voimassa kahden viikon irtisanomisajalla.
Sähkön arvonlisävero on 10% aikavälillä 1.12.2022 - 30.4.2023. Toukokuun alusta laskutuksessa käytetään taas normaalia arvonlisäveroa 24%, jolloin marginaali on 0.99 snt/kWh ja perusmaksu 4.95 €/kk. Huomioimme arvonlisäveron alennuksen kaikkien asiakkaidemme sähkösopimuksilla. Alennus koskee sähkönkäyttöäsi (sähköenergia ja perusmaksu) aikavälillä 1.12.2022 - 30.4.2022. Näet muutoksen suoraan laskullasi ensimmäisen kerran tammikuussa 2023, kun laskutamme joulukuun sähkönkulutusta.
Tämä sopimus on tarkoitettu alle 30 000 kWh vuosikulutuksen kohteisiin. Tarkistamme vuosikulutuksen siirtoverkon lähettämästä vuosikulutusarviosta.
Fossiilivapaa energia tarkoittaa tuotantomuotoa missä ei käytetä fossiilisia polttoaineita. Energia tuotetaan tuuli- ja ydinvoimalla. Hiilidioksidipäästöjä on minimimäärä.
Laskutamme kuukausittain jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaan. Laskun summan jäädessä alle 10€ emme lähetä vielä laskua. Laskutustavat ovat sähköposti, e-lasku tai paperilasku. Sähköisen eli ympäristöystävällisemmän laskun lähetystavan valinneille annamme alennusta perusmaksusta. Paperilaskutettavilla kuukausimaksu on 2€/kk enemmän.
Ostamme myös ylijäämäsähkösi, jos sinulla on aurinkopaneelit. Emme ota välityspalkkiota ylijäämän ostosta. Maksamme tuntikohtaisesti saman hinnan kuin Nordpool Spot Suomen aluehinta (ALV 0%).
Puhelinsovellus pörssisähkön ja kulutuksen seurantaan
Vihreä Älyenergia on kehittänyt asiakkailleen sovelluksen, joka tarjoaa ensimmäisenä maailmassa asiakaskohtaisen energiansäästöohjelman. Sovellus näyttää sähkölämmitykseen, sähkösaunaan, sähköauton lataukseen ja kodinkoneisiin kuluvan energian. Lataa sovellus klikkaamalla sovelluskaupan kuvaa:
Seuraa pörssisähkönhintaa. Sovellus muistuttaa edellisenä päivänä kalliista tunneista
Ajoita kulutus edullisemmille ja sen myötä ekologisemmille tunneille.
Näe sähkösaunan lyhyemmän lämmityksen vaikutus.
Kuukausittainen raportti energiankäytöstäsi.