Tee edullinen ja vihreä sähkösopimus kanssamme
Väen Verraton Tunti - Autoliiton jäsenetu
Fossiilivapaa
0.48snt/kWh + tuntikohtainen pörssihinta
Perusmaksu
3.99 €/kk
6kk ajan 0€ kuukausimaksu
Sopimustyyppi
Toistaiseksi voimassa
Kuvaus

Tarjoamme Verraton Tunti pörssisähkösopimuksen nyt Autoliiton jäsenille normaalia edullisemmin! Tämä sopimus on varsin mainio pari Älyenergia-sovelluksemme kanssa ja Verraton Tunti pörssisähkösopimus onkin myydyin sopimustyyppimme.

Tässä sopimuksessa voit helposti Älyenergia-sovelluksemme avulla ohjata kulutuksesi edullisemmille tunneille ja säästää rahaa sekä luontoa. Suosittelemme tätä tuntikohtaista sopimustyyppiä, koska siinä maksat suoraan vain kuluttamasi sähkönkäytön mukaan tunneittain vaihtuvalla pörssihinnalla. Se on tutkimustemme mukaan kaikista edullisin sopimustyyppi lähes jokaiseen talouteen. Sopimus on toistaiseksi voimassa kahden viikon irtisanomisajalla.

Sopimuksessa on 0€/kk kuukausimaksu 6kk ajan sopimuksen alkamisesta, jonka jälkeen kuukausimaksu on 3.99€/kk.

Tuote on tarkoitettu alle 40 000 kWh vuosikulutuksen kohteisiin. Tarkistamme kulutuksen siirtoverkon lähettämästä vuosikulutusarviosta.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Haluatko tehdä sopimuksen yritykselle? Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Älyenergia-sovellus

Älyenergia-sovelluksemme ainutlaatuinen energiansäästöohjelma tunnistaa mihin sähköä kuluu ja tekee tämän pohjalta säästö-ohjelman, jonka avulla voit oikeasti säästää sähköä ja rahaa! Älylataus-ominaisuus lataa sähköautosi automaattisesti edullisimmilla tunneilla! Säästö noin 100€/10000km.

Löydät lisätietoa sovelluksestamme täältä: https://alyenergia.fi/

Onko sinulla aurinkopaneelit?

Ostamme ylijäämäsähkösi, jos sinulla on aurinkopaneelit. Emme ota välityspalkkiota ylijäämän ostosta. Maksamme tuntikohtaisesti saman hinnan kuin Nordpool Spot Suomen aluehinta (ALV 0%). Voit tehdä ostosopimuksen täältä: https://vihreaenergia.fi/sahkosopimukset/ostosopimus

Sähkön alkuperästä ja laskutuksesta

Kaikki tarjoamamme energia on 100% sertifioitua fossiilivapaata energiaa. Tuemme kalakantojen suojelua vesistöissämme ja olemmekin tämän takia siirtyneet pois vesivoimasta muihin fossiilivapaisiin energialähteisiin. Kaikki myymämme energia on tuotettu tuuli- ja ydinvoimalla.

Fossiilivapaa energia tarkoittaa tuotantomuotoa missä ei käytetä fossiilisia polttoaineita ja hiilidioksidipäästöjä on minimimäärä.

Laskutamme kuukausittain jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaan. Laskun summan jäädessä alle 10€ emme lähetä vielä laskua. Laskutustavat ovat sähköposti, e-lasku tai paperilasku. Sähköisen eli ympäristöystävällisemmän laskun lähetystavan valinneille annamme alennusta perusmaksusta. Paperilaskutettavilla kuukausimaksu on 2€/kk enemmän.

Puhelinsovellus pörssisähkön ja kulutuksen seurantaan
Olemme kehittäneet mobiilisovelluksen, joka tarjoaa ainutlaatuisen asiakaskohtaisen energiansäästöohjelman. Älyenergia-sovelluksemme ainutlaatuiset algoritmit auttavat sinua säästämään rahaa ohjaamalla sähkönkäyttöäsi ja siirtämällä sähköautosi latauksen edullisimpiin tunteihin.
Seuraa pörssisähkönhintaa. Sovellus muistuttaa edellisenä päivänä kalliista tunneista
Ajoita kulutus edullisemmille ja sen myötä ekologisemmille tunneille.
Näe sähkösaunan lyhyemmän lämmityksen vaikutus.
Kuukausittainen raportti energiankäytöstäsi.