Auringon avulla kohti puhtaampaa huomista
Auringon avulla kohti puhtaampaa huomista

Kesä on lämmön ja auringonpaisteen aikaa. Monille se tarkoittaa mökkeilyä, jossa yhä enemmän tarvitaan sähköä. Aurinkopaneelit tarjoavat tähän modernin ratkaisun, joka auttaa sinua hyödyntämään aurinkovoimaa ja samalla vähentämään ympäristövaikutuksiasi.

Aurinkopaneelit voivat tuoda sähköt muuten sähköttömälle mökille ja ne tuovat mukanaan lukuisia etuja energiatehokkuuden kannalta. Ennen kaikkea ne mahdollistavat puhtaan energiantuotannon omaan käyttöön ja vaikka myytäväksi. Voit tuottaa sähköä auringon voimalla, joka vähentää sähköverkon kuormitusta ja auttaa tasapainottamaan energiantuotantoa eri vuorokaudenaikoina. Näin koko sähköverkko toimii tehokkaammin ja luotettavammin.

Aurinkopaneelit auttavat sinua säästämään rahaa. Kun tuotat omaa aurinkosähköä, voit vähentää ostosähkön tarvetta ja siten pienentää sähkölaskujasi. Mikäli aurinkopaneelisi tuottavat enemmän energiaa kuin kulutat, voit myydä ylijäämäsähköä takaisin verkkoon. Me VÄE:llä ostamme ylijäämäsähkösi, mikäli sinulla on voimassa oleva sähkösopimus kanssamme.

Olemme julkaisemassa Älyenergia-sovellukseemme uuden älyominaisuuden, jonka avulla voit nähdä sähkön tuotantosi ja kulutuksesi samassa sovelluksessa. Sovelluksen avulla voit seurata kodin sähkönkulutusta, tunnistaa suurimmat kuluttajat ja saada käteviä ilmoituksia sähkön hinnasta. Hyödyntämällä sovelluksen energiansäästöohjelmaa, voit myös nähdä kuinka paljon säästät laskemalla kotisi lämpötilaa, saunomalla lyhyemmän aikaa tai siirtämällä kodinkoneittesi käyttöä edullisempiin tunteihin.

Mutta mikä avuksi, jos mökiltä ei löydykään aurinkopaneeleita? Me VÄE:llä haluamme tehdä tulevaisuudesta puhtaamman. Näin ollen tarjoamme vain täysin fossiilivapaita ja edullisia sähkösopimuksia, joista pörssisähkösopimus on suosituin vaihtoehto. Sen avulla voit hyödyntää pörssisähkön vaihtuvaa hintaa ja optimoida sähkönkulutuksesi pörssihintojen mukaan. Olemme myös ainoa sähköyhtiö Suomessa, joka kieltäytyy myymästä kalojen vaellusreittejä tuhoavaa vesivoimaa ja myy pelkästään fossiilivapaata energiaa.

Aurinkopaneelit ovat askel kohti energiatehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää tulevaisuutta. Me VÄE:llä kannustamme sinua hyödyntämään aurinkovoimaa ja tarjoamme sinulle Älyenergia-sovelluksen avulla parhaat työkalut energiankulutuksesi optimointiin. Yhdessä voimme rakentaa kestävämpää ja puhtaampaa huomista. Valitsemalla lisäksi VÄE:n fossiilivapaan sähkösopimuksen, teet aktiivisen valinnan kestävän energian puolesta. Pienillä teoilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla voimme yhdessä rakentaa huomisen energiatehokkaampaa maailmaa. Tervetuloa mukaan vihreän energian älykkääseen vallankumoukseen!

Mikko Salminen
Digital Marketing Specialist
Tee vihreä sähkösopimus