Puhelinsovellus energian säästämiseen ja seurantaan
Vihreä Älyenergia on kehittänyt asiakkailleen sovelluksen, joka tarjoaa ensimmäisenä maailmassa asiakaskohtaisen energiansäästöohjelman. Sovellus näyttää sähkölämmitykseen, sähkösaunaan, sähköauton lataukseen ja kodinkoneisiin kuluvan energian. Lataa sovellus klikkaamalla sovelluskaupan kuvaa:
Puhelinsovellus energiansäästämiseen ja seurantaan
Ajoita kulutus edullisemmille ja sen myötä ekologisemmille tunneille.
Näe sähkölämmitteisissä asunnoissa sisälämpötilan vaikutus.
Näe sähkösaunan lyhyemmän lämmityksen vaikutus.
Kuukausittainen raportti energiankäytöstäsi.
Säästä energiansäästöohjelman avulla
Sähkönkulutustiedon avulla sovellus rakentaa yksilöllisen energiansäästöohjelman, jonka avulla voit itse päättää mistä säästät. Sovellus antaa tietoa, milloin sähköä kannattaa käyttää ja miten olet onnistunut siirtämään tai vähentämään sähkönkäyttöäsi. Sovellus antaa palautetta sähkönkäytöstäsi ja näet miten voit säästää rahaa sekä pienentää hiilidioksidipäästöjäsi kuukausi/vuositasolla.
Rahansäästö voi olla kymmeniä euroja ja jopa sata euroa vuodessa puhumattakaan CO2 päästöjen säästöistä, jotka näet nyt ensimmäistä kertaa siten kuin ne oikeasti tulevat pistorasiasta.
Katso tarkemmat ohjeet ja tiedot miten voit käyttää Energiansäästöohjelmaa.
Säästä energiasäästöpelin avulla
Optimoi kulutustasi
Sovellus antaa arvion sähkölämmitteisen asuntosi energiatehokkuudesta. Sovellus arvioi miten ilmalämpöpumppu tai aurinkopaneelit vaikuttavat energiatehokkuuteen ja kuinka paljon niillä voi säästää. Lisäksi voit seurata pörssisähkön tuntikohtaista hintaa.
Sovellus löytää tuntikulutustiedosta esimerkiksi auton lataukseen tai saunan lämmitykseen menneen sähkön ja CO2 päästöt.
Optimoi kulutustasi