Vihreää energiaa vuodesta 2015

Tuntisähköstä älyenergiaan

Olemme myyneet vihreää energiaa vuodesta 2015

Vuonna 2015 perustajamme Kalle Nevala kuuli radio-ohjelman tuntisähköstä, ja mietti mikseivät sähköyhtiöt myy sitä. Halusin tuoda oikeasti edullisen vaihtoehdon hyvällä asiakaspalvelulla ja hyödyntää osaamiseni teknologiassa. Myymmekin pelkästään fossiilivapaata sähköä, joka on tuotettu tukkimatta kalastajille, kuten Kallelle tärkeitä kalojen vaellusreittejä. Asiakkaalle edullisimpaan tuntituotteeseen olemme satsanneet toimintamme alusta lähtien ja suhteessa meillä on eniten pörssisähkö-asiakkaita.

Yrityksen perustajien, Kallen ja Renen, historia Nokian matkapuhelininsinööreinä näkyy aitona kehitysintona teknologisiin huippupalveluihin. Meillä on asiakastyytyväisyydeltään ja ominaisuuksiltaan Suomen paras Älyenergia-sovellus. Älyenergia ilmoittaa milloin käytön siirrolla säästää, kaikki halutut ilmoitukset löytyy, se ohjaa lämmitystäsi ja autosi latausta sekä näyttää aurinkopaneeliesi tuotannon. Sovellus sisältää energiankäyttöön ja siinä säästämiseen kaiken oleellisen helposti käytettävässä paketissa. Tavoitteenamme on kehittää maailman paras energia-sovellus.

Viimeisimpänä, mutta mielestämme tärkeimpänä asiana asiakaspalvelumme toimii sulavasti ja ystävällisesti Googlen yli 4 tähden alansa parhaalla tasolla, joten voit huoletta liittyä jo lähes 40 000 asiakkaan joukkoomme.

Tervetuloa!

VÄEn väkeä

Vihreä Älyenergia on erilainen energiayhtiö, sillä haluamme auttaa asiakkaitamme säästämään sähkökuluissa ja tarjoamme kaikkien asiakkaidemme – ja muidenkin – käyttöön Älyenergia-sovelluksen, jolla oman energiankäytön seuranta ja optimointi on helpompaa. Liiketoimintamme kulmakiviä ovat vahva perustajien panostus toimintaan, liiketoiminnan jatkuva kehittäminen, vastuullinen ja kestävä toiminta, läpinäkyvä viestintä ja markkinointi, alan paras asiakaspalvelu ja markkinoiden suurin panostus sovelluskehitykseen. Tässä joitain avainhenkilöitämme ja heidän tiimiensä esittelyt.

Jenni Niittymäki

Sähköliiketoiminnan johto ja kehitys

Jenni Niittymäki
Liiketoimintajohtaja (Head of Business)

Jenni kehittää sähköliiketoimintaamme, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset sähkösopimukset markkinoiden edullisimpaan hintaan, varmistaen samalla, että kaikki myymämme sähkö tuotetaan 100% fossiilivapailla tuotantotavoilla.

Maija Riihimäki

Asiakaspalvelu

Maija Riihimäki
Asiakaspalvelupäällikkö (Customer Service Manager)

Maija johtaa asiakaspalvelutiimiämme, jossa Sini, Juha, Oona, Linda ja Hanna palvelevat asiakkaitamme ystävällisellä otteella. Osana tiimiä toimii myös teknisen asiakaspalvelun erikoisosaaja Lari. Viiden tähden palautteet kertovat, että asiakkaamme saavat alan parasta palvelua.

Sovelluskehitys

Joonas Lindström
Johtava kehittäjä (Chief Architect)

Joonas vetää Älyenergia-sovelluksen kehitystä ja ohjaa sen kehittäjätiimiä huippuluokan osaamisella ja kokemuksella.

Jari Lindholm

Markkinointi ja viestintä

Jari Lindholm
Markkinointijohtaja (CMO)

Jari johtaa Vihreä Älyenergian markkinointia ja viestintää kaikissa kanavissa ja vastaa sen kehittämisestä.

Liiketoiminnan johto ja kehitys

Kalle Nevala
Toimitusjohtaja (CEO), osakas, hallituksen puheenjohtaja

Kalle vastaa Vihreä Älyenergia Oy:n liiketoiminnasta ja sen strategisesta kehittämisestä kokonaisuutena, jotta voisimme palvella kaikkia asiakkaitamme paremmin ja tuottaa heille säästöä ja positiivisia kokemuksia älykkäiden ratkaisujen avulla. Kallen kirjoittaman kirjan löydät täältä.

Rene Miettinen

Rene Miettinen
Operatiivinen johtaja (COO), osakas, hallituksen jäsen

Rene vastaa Vihreä Älyenergia Oy:n operatiivisten toimintojen kehittämisestä ja sujuvuudesta, jotta voimme kasvaessamme varmistaa toiminnan ja palveluiden sujuvuuden kaikille sähköasiakkaillemme.

Kaikkien henkilöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@vihreaenergia.com.

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa asiakaspalvelu@vihreaenergia.com

Valitse itsellesi sopivin sähkösopimus

Omalla sähkön kulutuksella ja sen optimoinnilla voit vaikuttaa merkittävästi sähkölaskun kokoon. Kannattaa valita Vihreä Älyenergian sähkösopimus, jonka sähkö on tuotettu 100% fossiilittomilla tuotantotavoilla, eikä tuota hiilidioksidipäästöjä. Sähkön hinnoissa voi olla isojakin eroja – Vihreä Älyenergian fossiilivapaa pörssisähkö on jatkuvasti Suomen markkinoiden edullisimpia*.

* seuraamme kilpailua ja markkinaa jatkuvasti ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ympäristöystävällistä sähköä.

Valitse sähkösopimuksen tyyppi

VÄE Verraton – Pörssisähkö

Suosituin! Verraton pörssisähkö­sopimuksemme on asiakkaidemme suosikki, sillä sillä voi säästää parhaiten.

VÄE Vankka – Kiinteä, määräaikainen

Vakaa! Jos haluat sitoa sähkösi hinnan tietylle tasolle pidemmäksi aikaa, tämä sopimustyyppi on sinulle se oikea.

Pientuotanto Aurinkopaneeleilla

VÄE Osto – Pientuotannon ostosopimus

Myy meille! Tämä sopimus on sinulle, jos tuotat sähköä vaikkapa aurinko­paneeleilla, ja haluat myydä ylimääräisen sähkösi.
Missä käytät sähköä?

Omakotitalo tai paritalo

Vapaa-ajan asunto

Ajankohtaista

Mikä on vihreää energiaa ja miksi?
Sähkön arvonlisävero nousee 25,5%:een 1.9.2024 – miten se vaikuttaa?
Muutimme ilmettämme ja samalla uudistimme molemmat verkkosivumme