Kohti uusia kokemuksia

Opiskelijan sähkösopimus

Uutta virtaa opiskeluihin

Muuttaminen ja opiskelu ovat jännittäviä vaiheita elämässä, ja me VÄEllä haluamme tehdä siitä vieläkin helpompaa. Halusitpa sitten opiskella, käydä tapahtumissa tai säästää pahan päivän varalle, meiltä saat edullisen sähkösopimuksen, jotta sinulla jää enemmän rahaa muihin menoihin.

Edullisemmin
opiskelijalle

Saat 50% alennuksen kuukausimaksusta vuoden ajan.

Helppo
muuttaa

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, helppo irtisanoa tai muuttaa.

Vihreämpi
vaihtoehto

100% fossiiliton vaihtoehto. 100% vihreää, ilman hiilidioksidipäästöjä.

Tarkan euron sopimus - vihreästi

Opiskelijana et ehkä halua sitoutua – elämä vie nopeasti uusiin paikkoihin, uusiin asuntoihin ja uusiin mahdollisuuksiin. Tähän ratkaisumme on Väen Verraton -pörssisähkösopimuksemme! Pörssisähkö- eli Spot-sopimuksen avulla voit optimoida kulutustasi halvemmille tunneille ja sen kautta vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva eikä siis sido sinua määräaikaisuuksiin. Jos koet, että kiinteähintainen sopimus olisi huolettomampi ja sinulle parempi vaihtoehto, voit tutustua tarjoamaamme määräaikaiseen Väen Vankka -sähkösopimukseen.

Elä älykkäästi, keskity opiskeluun

Huippusopimuksen lisäksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön Älyenergia-sovelluksen, jonka älykkäiden algoritmit ohjaavat sinua kohti viisaampaa energiankäyttöä, joka ei vain säästä rahaa vaan myös tukee ympäristöystävällisempää elämäntapaa!

Liity VÄEn asiakkaaksi ja valitse sähköyhtiö, joka on aina rinnallasi, kun kohtaat uusia haasteita. Yhdessä voimme tehdä elämästäsi sujuvampaa ja taloudellisempaa. Tervetuloa joukkoomme!

Opiskelijasähkö - tilaa sähkö alennuksella!

Hyödynnä pörssisähkön edulliset tunnit. Opiskelijan Verraton -sähkösopimuksella ja Älyenergia-sovelluksella ohjaat sähkön käyttösi vuorokauden edullisimpiin tunteihin. Verraton -sopimuksessa maksat vain Nordpool -sähköpörssin tuntihinnan / kWh ja marginaalimme (sähkön välityspalkkio). Sähkösopimukseen kuuluvasta kuukausittaisesta perusmaksusta maksat vain 50%.

Valitse sähkösopimuksen tyyppi

VÄE Verraton – Pörssisähkö

Suosituin! Verraton pörssisähkö­sopimuksemme on asiakkaidemme suosikki, sillä sillä voi säästää parhaiten.

VÄE Vankka – Kiinteä, määräaikainen

Vakaa! Jos haluat sitoa sähkösi hinnan tietylle tasolle pidemmäksi aikaa, tämä sopimustyyppi on sinulle se oikea.

Pientuotanto Aurinkopaneeleilla

VÄE Osto – Pientuotannon ostosopimus

Myy meille! Tämä sopimus on sinulle, jos tuotat sähköä vaikkapa aurinko­paneeleilla, ja haluat myydä ylimääräisen sähkösi.
Missä käytät sähköä?

Omakotitalo tai paritalo

Vapaa-ajan asunto

Ajankohtaista

Mikä on vihreää energiaa ja miksi?
Sähkön arvonlisävero nousee 25,5%:een 1.9.2024 – miten se vaikuttaa?
Muutimme ilmettämme ja samalla uudistimme molemmat verkkosivumme