Vihreä Älyenergia - tietoa meistä
Vihreä Älyenergia Oy
Olemme myyneet vihreää energiaa vuodesta 2015

Vuonna 2015 perustajamme Kalle Nevala kuuli radio-ohjelman tuntisähköstä, ja mietti mikseivät sähköyhtiöt myy sitä. Halusin tuoda oikeasti edullisen vaihtoehdon hyvällä asiakaspalvelulla ja hyödyntää osaamiseni teknologiassa. Myymmekin pelkästään fossiilivapaata sähköä, joka on tuotettu tukkimatta kalastajille, kuten Kallelle tärkeitä kalojen vaellusreittejä. Asiakkaalle edullisimpaan tuntituotteeseen olemme satsanneet toimintamme alusta lähtien ja suhteessa meillä on eniten pörssisähkö-asiakkaita.

Yrityksen perustajien, Kallen ja Renen, historia Nokian matkapuhelininsinööreinä näkyy aitona kehitysintona teknologisiin huippupalveluihin. Meillä on asiakastyytyväisyydeltään ja ominaisuuksiltaan Suomen paras Älyenergia-sovellus. Älyenergia ilmoittaa milloin käytön siirrolla säästää, kaikki halutut ilmoitukset löytyy, se ohjaa lämmitystäsi ja autosi latausta sekä näyttää aurinkopaneeliesi tuotannon. Sovellus sisältää energiankäyttöön ja siinä säästämiseen kaiken oleellisen helposti käytettävässä paketissa. Tavoitteenamme on kehittää maailman paras energia-sovellus.

Viimeisimpänä, mutta mielestämme tärkeimpänä asiana asiakaspalvelumme toimii sulavasti ja ystävällisesti Googlen yli 4 tähden alansa parhaalla tasolla, joten voit huoletta liittyä jo yli 37000 asiakkaan joukkoomme.

Tervetuloa!

Väen väki

Sini, Juha, Oona, Linda ja Hanna hoitavat ystävällisellä otteella asiakaspalveluamme.

Kalle Nevala
Tekninen Toimitusjohtaja LinkedIn
Kallen kirja

Jenni Niittymäki
Business Development Manager

Maija Riihimäki
Asiakaspalvelupäällikkö

Tommi Pirttilahti
UI-Design

Joonas Lindström
SW Architect

Ville Aaltonen
SW Designer

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@vihreaenergia.com

Henkilö

etunimi.sukunimi@vihreaenergia.com