Huomioimme valtion sähköhyvityksen automaattisesti tulevilla sähkölaskuilla. Tämä ei vaadi asiakkailtamme mitään toimenpiteitä. Lue lisää klikkaamalla tästä.
Vihreä Älyenergia Oy
Olemme myyneet vihreää energiaa vuodesta 2015

Olemme vuoden 2015 alusta lähtien uskoneet vihreään ekologiseen energiantuotantoon, jonka näet täysin fossiilivapaista tuotteista ja suosituimmasta tunti-tuotteestamme. Energian käytön kannalta ekologisimpaan tuntituotteeseen olemme satsanneet toimintamme alusta lähtien. Kenelläkään muulla energianmyyjällä ei ole suhteellisesti näin paljon asiakkaita tuntituotteessa.

Perustajien luontainen kiinnostus entisinä Nokian matkapuhelimien insinööreinä on kehittää ja tarjota parhaita sekä ihmisläheisimpiä mobiilisovelluksia Suomen markkinoille. Tästä esimerkkinä on itse kehittämämme ja asiakkaillamme käytössä oleva Älyenergia-sovellus, joka tekee ainutlaatuisella tavalla yksilöllisen energiansäästöohjelman. Sovellus tunnistaa kodin sähkölaitteiden kulutuksen ilman lisälaitteita ja motivoi kivalla tavalla säästämään.

Mobiilisovelluksissa aikeemme on tehdä uskomattoman käytettävä ja jopa hauska sovellus, jolla säästäminen ja ekologisuus tulee luonnolliseksi osaksi arkea.

Näiden asioiden yhdistelmänä syntyy mottomme tukea energian säästämistä mukavalla tavalla älykkäästi.

Olemme kymmenhenkinen tiimi, joka toimii Tampereella.

Väen väki

Sini, Juha ja Oona hoitavat ystävällisellä otteella asiakaspalveluamme.

Kalle Nevala
Tekninen Toimitusjohtaja www.linkedin.com/in/kallenevala

Jenni Niittymäki
Markkinointi-/Myyntipäällikkö

Maija Riihimäki
Asiakaspalvelupäällikkö

Tommi Pirttilahti
UI-Design

Joonas Lindström
SW Architect

Ville Aaltonen
SW Designer

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@vihreaenergia.com

Henkilö

etunimi.sukunimi@vihreaenergia.com