Tee edullinen ja vihreä sähkösopimus kanssamme
Aurinkosähkön ostosopimus
0.00snt/kWh + tuntikohtainen pörssihinta
Perusmaksu
0.00 €/kk
Sopimustyyppi
Toistaiseksi voimassa
Kuvaus

Sähkönostosopimus edellyttää voimassa olevaa sähkönmyyntisopimusta Vihreä Älyenergia Oy:n kanssa kyseessä olevan kohteen kulutuskäyttöpaikkaan. Teethän myyntisopimuksen ensin.

Tämä sopimus on tarkoitettu kohteessasi olevan pientuotantolaitteiston (yli oman sähkönkäyttötarpeesi) tuottaman sähköenergian ostoon. Pientuotantolaitteistosi koko saa olla enintään 100 kW. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja se on irtisanottavissa molemminpuolisesti kahden viikon irtisanomisajalla.

Tuntikohtainen hinta tarkoittaa pohjoismaisen sähköpörssin (Nord Pool Spot) ilmoittamaa tuntikohtaista Suomen hinta-alueen hintaa. Sinulle kuukausittain maksamamme tuotannon ostohinta muodostuu tunneittain toteutuneen pörssihinnan (vähennettynä toimitusmaksulla) sekä jakeluverkkoon siirtyvän jakeluverkonhaltijan mittaaman sähköenergiamäärän perusteella.

Saadusta summasta vähennetään lisäksi kuukausittainen perusmaksu. Tällä hetkellä perusmaksu on 0 €/kk ja toimitusmaksu 0,00 snt/kWh. Kaikki hinnat ovat alv 0 %. Mikäli olet alv-velvollinen, lisätään hintoihin kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Ylijäämän osto vähennetään suoraan kulutuksen sähkölaskustasi.

Huomioithan, että aurinkosähkön ostosopimus voi alkaa vasta, kun siirtoverkkoyhtiö on perustanut tuotannon kohteellesi käyttöpaikan ja käyttöpaikkanumero on tiedossa.

Puhelinsovellus pörssisähkön ja kulutuksen seurantaan
Olemme kehittäneet mobiilisovelluksen, joka tarjoaa ainutlaatuisen asiakaskohtaisen energiansäästöohjelman. Älyenergia-sovelluksemme ainutlaatuiset algoritmit auttavat sinua säästämään rahaa ohjaamalla sähkönkäyttöäsi ja siirtämällä sähköautosi latauksen edullisimpiin tunteihin.
Seuraa pörssisähkönhintaa. Sovellus muistuttaa edellisenä päivänä kalliista tunneista
Ajoita kulutus edullisemmille ja sen myötä ekologisemmille tunneille.
Näe sähkösaunan lyhyemmän lämmityksen vaikutus.
Kuukausittainen raportti energiankäytöstäsi.