Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut ja tästä syystä vastausaikamme on pidempi kuin normaalisti. Mikäli asianne ei ole kiireinen niin suosittelemme lähettämään sähköpostin. Käsittelemme sen mahdollisimman pian.
Vankka 24kk
Fossiilivapaa
13.74snt/kWh (sis.ALV 10%)
Perusmaksu
3.46€/kk (sis.ALV 10%)
Sopimustyyppi
Määräaikainen
Kuvaus

Sähkön arvonlisävero on 10% aikavälillä 1.12.2022 - 30.4.2023. Toukokuun alusta laskutuksessa käytetään taas normaalia arvonlisäveroa 24%, jolloin energiamaksu on 15,49 snt/kWh ja perusmaksu 3,90 €/kk. Huomioimme arvonlisäveron alennuksen kaikkien asiakkaidemme sähkösopimuksilla. Alennus koskee sähkönkäyttöäsi (sähköenergia ja perusmaksu) aikavälillä 1.12.2022 - 30.4.2022. Näet muutoksen suoraan laskullasi ensimmäisen kerran tammikuussa 2023, kun laskutamme joulukuun sähkönkulutusta.

Valitse itsellesi Vankka 24kk määräaikainen sopimus, jossa on vankasti pysyvä kiinteä hinta.

Tuote on tarkoitettu alle 15 000 kWh vuosikulutuksen kohteisiin. Tarkistamme kulutuksen siirtoverkon lähettämästä vuosikulutusarviosta.

Määräaikaisessa sopimuksessa saat kiinteän kWh hinnan sopimuskaudelle (24kk). Sopimusta ei voi purkaa tai vaihtaa kesken kauden.

Älyenergia-sovellus:

Vältä kalliit sähkölaskut, helpommin kuin koskaan aikaisemmin! Markkinoiden ainut ja oikeasti paras yksilöllinen Älyenergia-ohjelma, jolla näet miten säästät luontoa ja rahaa. Anna Älyenergia -applikaation auttaa sinua kuluttamaan vähemmän sähköä.

Löydät lisätietoa sovelluksestamme täältä: https://vihreaenergia.com/appis

Fossiilivapaa energia tarkoittaa tuotantomuotoa missä ei käytetä fossiilisia polttoaineita. Energia tuotetaan tuuli- ja ydinvoimalla. Hiilidioksidipäästöjä on minimimäärä.
Laskutamme kuukausittain jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaan. Laskun summan jäädessä alle 10€ emme lähetä vielä laskua. Laskutustavat ovat sähköposti, e-lasku tai paperilasku. Yrityksille voimme lähettää verkkolaskuna. Sähköisen eli ympäristöystävällisemmän laskun lähetystavan valinneille annamme alennusta perusmaksusta. Paperilaskutettavilla kuukausimaksu on 2€/kk enemmän.
Ostamme myös ylijäämäsähkösi, jos sinulla on aurinkopaneelit. Emme ota välityspalkkiota ylijäämän ostosta. Maksamme tuntikohtaisesti saman hinnan kuin Nordpool Spot Suomen aluehinta (ALV 0%).