Valitse paras hinta ja vastuullisuus

3+1 selvää syytä valita Vihreä Älyenergia

Elämä on täynnä helppoja valintoja - tässä yksi niistä

Vihreä Älyenergia (VÄE) perustettiin vuonna 2015, ja alusta alkaen tavoitteena oli tarjota asiakkaille edullisin sähkösopimusmalli, jossa omalla käytöllä voi vaikuttaa sekä syntyviin kustannuksiin että ilmaston lämpenemisen hidastamiseen. Nyt sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä ollaksesi vastuullinen – sen sijaan se voi jopa olla helppoa ja mukavaa. Valitse suosituimmista sähkösopimuksistamme omaan elämäntilanteeseesi sopivin, ja tilaa sähköt muutamassa minuutissa.

3 syytä valita Vihreä Älyenergia

100% Fossiilivapaata sähköä

Kaikki Vihreän Energian myymä sähkö on sopimustyypistä riippumatta täysin fossiilivapailla tuotantotavoilla tuotettua energiaa.

Markkinoiden parhaat hinnat

Sähkömarkkinan seuraaminen on jatkuvaa työtä – meidän työtämme. Olemme jatkuvasti Suomen edullisin fossiilivapaan sähkön myyjä, ja teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan kokonaisuuden sähkön käyttöön.

Huippuluokan asiakaspalvelu

Asiakaspalautteidemme keskiarvo (93 arviota) Googlessa on 4,3 / 5. Teemme jatkuvasti työtä palvellaksemme asiakkaitamme parhaiten.

ja se yksi syy lisää...

Suomen paras sähkösovellus - Älyenergia

Tarjotaksemme asiakkaillemme parhaat työkalut ja mahdollisuudet sähkön älykkääseen käyttöön, kustannusten vähentämiseen ja ilmaston lämpenemisen torjuntaan, rakensimme Älyenergia-sovelluksen, joka on käyttäjiemme mielestä Suomen, ehkä jopa maailman paras sovellus (App Storessa 4,4/5 ja Google Playssa 4,3/5 tähteä). Eikä vain sähkön hintojen tai kulutuksen seurantaan – Älyenergia-sovelluksella voit myös mm.

  • seurata aurinkopaneeliesi sähköntuotantoa
  • hallita sähköautosi älylatausta
  • ohjata älytermostaatteja
  • ohjata ilmalämpöpumppua

Tutustu sovellukseen Älyenergia-sivustolla tai lataa suoraan omasta sovelluskaupastasi!

Ai niin, melkein unohtui mainita, että sovellus on ilmainen ja saatavissa vaikket olisi edes asiakkaamme!

Mitä sanovat asiakkaamme?

Nadia
Asiakaspalvelusta
Read More
Todella ammattilainen ja kärsivällinen tosi selkeä ja rauhallisella tavalla Oona asiakaspalvelija palveli. Jäin tosi hyvä mieli ja olen tosi tyytyväinen kun meillä on tällaisia asiakasneuvoja, jotka osaavat ja tekevät työnsä iloisesti ja asiakas on aina heille tärkeä. Isot kiitokset Oonalle❤️
Visa
Sähkösopimuksesta
Read More
Toistaiseksi ainoa vastaantullut täysin vesivoimavapaa vaihtoehto. Mukava ja avulias asiakaspalvelu ja toimiva äppi hinnan ja kulutuksen seurantaan. Ei välttämättä edullisin, mutta itse olen valmis vähän maksamaan vesivoimavapaudesta.
Esa
Esa
Sähkösopimuksesta
Read More
Olisi kannattanut tehdä sopimus suoraan Vihreä Älyenergian kanssa. Nyt tein Vertaa ohjelman kautta ja lomakkeen kanssa ongelma tuli siinä, ettei voinut samalla kerralla tehdä sopimusta kolmelle mittarille. Lisäksi tuli kiinteistölle vielä eri sopimus. Sähköpostilla sain yhtiöltä hyvää palvelua ja sopimukset tuli samana päivänä kuntoon.
Tarya
Tarya
Sähkösopimuksesta
Read More
Tosi nopeaa ja ystävällistä palvelua uuden sähkösopimuksen teossa. Kiva tietää että käyttämäni sähkö on ecologista ja että firma on supisuomalainen.
Pekka
Pekka
Älyenergia-sovelluksesta
Read More
Hyvä sovellus sähkön hinnan seurantaan. Lisäksi plussaa selkeästä viestinnästä ja viikkokirjeestä, jossa on avattu hyvin mistä hintojen vaihtelu kullakin viikolla johtuu.
Erja
Erja
Asiakaspalvelusta
Read More
Ystävällistä ja hyvää palvelua on ollut, kun olen soittanut sähkösopimusasioissa. Tykkään asioida puhelimitse, en pelkästään netin ja chat-robottien kanssa.
Previous
Next
Valitse sähkösopimuksen tyyppi

VÄE Verraton – Pörssisähkö

Suosituin! Verraton pörssisähkö­sopimuksemme on asiakkaidemme suosikki, sillä sillä voi säästää parhaiten.

VÄE Vankka – Kiinteä, määräaikainen

Vakaa! Jos haluat sitoa sähkösi hinnan tietylle tasolle pidemmäksi aikaa, tämä sopimustyyppi on sinulle se oikea.

Pientuotanto Aurinkopaneeleilla

VÄE Osto – Pientuotannon ostosopimus

Myy meille! Tämä sopimus on sinulle, jos tuotat sähköä vaikkapa aurinko­paneeleilla, ja haluat myydä ylimääräisen sähkösi.
Missä käytät sähköä?

Omakotitalo tai paritalo

Vapaa-ajan asunto

Ajankohtaista

Mikä on vihreää energiaa ja miksi?
Sähkön arvonlisävero nousee 25,5%:een 1.9.2024 – miten se vaikuttaa?
Muutimme ilmettämme ja samalla uudistimme molemmat verkkosivumme